dogodki
datum:
Vreme: 5pm CEST

“Neoporečnost hrane” in nadzor kakovosti

To predavanje je del serije spletnih seminarjev z naslovom “Nastajajoče teme o varnosti hrane”, ki jih je leta 2022 organiziral Thermo Fisher Scientific. Spletni seminarji obravnavajo vprašanja varnosti hrane v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Seja 1: Prevara z mlekom – goljufije v živilski industriji so pogost pojav, ki ogroža potrošnike. Thermo Scientific ponuja celovito rešitev za odkrivanje prevar z mlekom, ki temelji na plinski kromatografiji (GC). Webinar zajema tudi ionsko kromatografijo kot tehniko za profiliranje glikanov, laktoze in mlečnih ogljikovih hidratov, da se zagotovi kakovost izdelka.

2. predavanje: Ogljikovodiki, nasičeni z mineralnim oljem in aromatičnimi ogljikovodiki (MOSH / MOAH) – tema, ki je še vedno v središču pozornosti kemikov po vsem svetu. Na webinarju bo predstavljena popolnoma avtomatizirana rešitev, ki temelji na LC/GC tehnologiji, ki se na tem področju pogosto uporablja.

Kliknite spodnji gumb, da se prijavite in izveste več o spletnem seminarju.

Podelite: