https://analysisadria.si/wp-content/uploads/2021/10/circles-9.svg

Storitve

Za kakovostno in dolgoročno sodelovanje si prizadevamo spremljati in izvajati vse predpise, ki so predpisani za posamezno panogo in različne vrste laboratorijev.

Po uspešni izvedbi naših storitev so uporabniki lahko prepričani, da bodo izpolnili vse analitične zahteve in dosegli zastavljene cilje.

Kontaktirajte nas

Usposabljanje uporabnikov

Ustrezna usposobljenost je predpogoj za varno in pravilno uporabo instrumentov. V skladu s tem dajemo poseben poudarek kakovosti usposabljanja, da zagotovimo uspešno delo naših uporabnikov. Usposabljanje poteka na lokaciji uporabnika ali na spletu, z možnostjo certificiranja uporabnika.

Več o tem

Podpora aplikacijam

Uporabnikom naše opreme nudimo aplikacijsko podporo – od izbire ustrezne opreme in izvajanja rutinskih analiz do razvoja in implementacije kompleksnih in še posebej zahtevnih analitskih metod.

Več o tem

Svetovanje

Aplikacijska ekipa Analysis nudi storitev svetovanja pri izbiri optimalne metodologije in naprave glede na trenutne potrebe uporabnikov.

Več o tem

Razvoj in implementacija analitskih metod

Storitev razvoja in implementacije analitične metode pomeni njen razvoj in uvedbo v rutinsko uporabo v laboratoriju uporabnika – pa naj gre za standardno, modificirano standardno ali nestandardno metodo.

Več o tem

Validacija

Ugled in konkurenčnost laboratorija sta v veliki meri odvisna od zanesljivosti testa in veljavnosti pridobljenih rezultatov. Za doseganje rezultatov v skladu s predpisanimi zahtevami, Analysis izvaja storitev validacije/verifikacije analitskih metod, ki poteka v 3 fazah.

Več o tem