https://analysisadria.si/wp-content/uploads/2021/10/circles-4.svg

Izorbažeanje in usposabljanje uporabnikov

Ustrezna usposobljenost je predpogoj za varno in pravilno uporabo instrumentov. V skladu s tem dajemo poseben poudarek na kakovosti usposabljanja, da zagotovimo uspešno delo naših uporabnikov in dosežemo dolgoročno sodelovanje. Zato je v okviru storitvenega centra ANALYSIS Adria d.o.o. organizirana podpora strankam v obliki strokovnega usposabljanja za rokovanje z instrumenti in spremljajočega razvoja aplikacij glede na njihove potrebe.

Poleg osnovnega usposabljanja za delo na instrumentih in programski opremi, ki vključuje certificiranje uporabnikov, nudimo tudi izpopolnjevanje znanja. Zahvaljujoč timskemu delu, strokovnosti in predanosti naših sodelavcev z multidisciplinarnim znanjem smo sposobni odgovoriti na kompleksna vprašanja naših strank.

Ekipa storitev in aplikativne podpore ANALYSIS Adria d.o.o. trenutno šteje več kot petnajst visoko usposobljenih članov, ki se nenehno usposabljajo za delo na najnovejših tehnologijah. Servisni inženirji, ki izvajajo usposabljanje, so obiskovali specializirane tečaje za opremo v izobraževalnih centrih proizvajalcev, kar je bilo potrjeno z ustreznimi certifikati proizvajalca. Poleg servisiranja opreme ima večina ekipe izkušnje z delom na različnih instrumentih in analitičnih tehnikah, kar pripomore k kvaliteti usposabljanja.

Instlacija instrumentov in osnovno izobraževanje sta pri nas vedno vključena v ceno naprave.
Izobraževanje izvajamo na lokaciji uporabnika ali v izobraževalnem centru ANALYSIS Adria d.o.o., po možnosti pa tudi na spletu, s čimer nudimo fleksibilnost in znižamo stroške.