https://analysisadria.si/wp-content/uploads/2021/10/circles-9.svg

O nas

Od svoje ustanovitve leta 1996 Analysis ponuja kakovostne instrumente in zanesljive rešitve za vaš laboratorij.

Kontaktirajte nas

Osnovna dejavnost našega podjetja je veleprodaja, vzdrževanje in servis analitične, procesne in splošne laboratorijske opreme, z usposabljanjem uporabnikov za uspešno in kvalitetno delo na instrumentu.

Uporabnikom je na voljo tudi aplikativna podpora, ki vključuje svetovanje pri izbiri metodologije in optimalne naprave glede na trenutne potrebe uporabnikov, razvoj in implementacijo analitskih metod ter njihovo validacijo/verifikacijo. Nudimo tudi storitev kvalifikacije opreme in storitve načrtovanja laboratorija.

Po drugi strani pa Laboratorij za analizo za kalibracijo in validacijo zagotavlja storitve kalibracije, validacije in testiranja opreme s širokim naborom akreditacij.

Območja, kjer delujemo

Analysis deluje v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Severni Makedoniji, Albaniji, Hrvaški in Sloveniji.

Po 25 letih uspešnega dela smo aprila 2021 odprli hčerinsko podjetje Analysis Adria d.o.o. s sedežem v Ljubljani, s čimer smo okrepili dolgoročno poslovanje v regiji in odprli novo perspektivo za nadaljnji napredek.

Ekskluzivni zastopnik naslednjih priznanih proizvajalcev

Naš prodajni program vključuje opremo, ki se uporablja v farmacevtski, okoljski, živilski in drugi industriji ter v znanosti, forenziki in medicini – pa naj gre za testiranje, raziskave, nadzor kakovosti ali spremljanje procesov.

Od svoje ustanovitve uspešno sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci laboratorijske opreme, z namenom izpolnjevanja zahtev kupcev in vzpostavitve dolgoročnega sodelovanja v obojestransko zadovoljstvo.

Analysis Adria je ekskluzivni zastopnik naslednjih priznanih proizvajalcev opreme:

 • THERMO FISHER SCIENTIFIC (ZDA), z naslednjimi oddelki in opremo:
  • Thermo Scientific – Laboratorijska oprema v analitiki
 • FEDEGARI (Italija) – Oprema za mikrobiologijo in biotehnologijo
 • RIEBESAM (Nemčija) – Laboratorijski stroji za pomivanje in razkuževanje posode
 • MICTROTRAC MRB (ZDA) – Oprema za karakterizacijo delcev
 • BERGHOF (Nemčija) – Peči in reaktorji za mikrovalovno digestacijo in reaktorji
 • SUEZ (ZDA) – TOC analizatorji in senzorji
 • SCAT, SYMLINE (Nemčija) – Oprema za zbiranje odpadnih kemikalij
 • TSHR (Nizozemska) – Elementarna analiza v procesu zgorevanja
 • LABINSTRUMENTS (Italija) – Certificirani standardi referenčnih materialov (pesticidi, mikotoksini, QuEChERS)

Politika kakovosti

Prodajne programe vodijo izkušeni vodje z univerzitetno izobrazbo fizikalne kemije, fizike, kemije, biokemije, tehnologije in farmacije, ki uporabniku nudijo strokovno pomoč pri izbiri ustrezne opreme ter aplikacijsko podporo s storitvami uvajanja in validacije metod. za opremo.

Prek službe za servisno podporo in Laboratorija za kalibracijo in validacijo, z lastno testno in merilno opremo, Analysis zagotavlja storitve montaže, kvalifikacije, vzdrževanja in servisiranja opreme ter usposabljanja uporabnikov s strani izkušenih servisnih inženirjev, ki so se udeležili specializiranih tečajev v izobraževalnih centrih proizvajalca, kar potrjujejo ustrezni certifikati.

Analysis ima tudi lastno floto, ki zagotavlja pravočasno dobavo opreme in odziv na klice strank ob spoštovanju dogovorjenih rokov.

ISO certifikati

Analysis je uvedel sistem kakovosti ISO 9001, od septembra 2011 pa standard ISO 17025 za naš laboratorij za kalibracijo in validacijo.

Aprila 2019 smo bili certificirani v skladu z zahtevami standardov Sistemi ravnanja z okoljem ISO 14001: 2015 in Sistemi vodenja varnosti in zdravja pri delu ISO 45001: 2018.

Anketa o zadovoljstvu strank

Pomagajte nam izboljšati naše storitve tako, da izpolnite anketo. Tako bomo lahko v prihodnje še učinkoviteje odgovorili na vaše zahteve in pričakovanja. IZPOLNI ANKETO

Izpolnite anketo