https://analysisadria.si/wp-content/uploads/2021/10/circles-9.svg

Zastopstva

Z dolgoletnim sodelovanjem z vodilnimi svetovnimi proizvajalci laboratorijske opreme Analysis uspešno trži najbolj inovativne in tehnično kakovostne rešitve, z namenom izpolnjevanja zahtev kupcev in ustvarjanja dolgoročnega sodelovanja.

Thermo Scientific je blagovna znamka vodilnega proizvajalca znanstvene opreme Thermo Fisher Scientific. S svojo ponudbo instrumentov, opreme, programske opreme in potrošnega materiala znanstvenikom omogoča reševanje kompleksnih analitičnih izzivov v farmaciji, biotehnologiji, varstvu okolja, znanosti in industrijskih raziskavah ter v kliničnih laboratorijih. Njihovi izdelki izpolnjujejo in zadovoljijo potrebe različnih analiz, vključno s kemijkimi analizami, karakterizacijo vzorcev in materialov.

Riebesam že od leta 1965 proizvaja učinkovite, visoko zmogljive čistilne stroje, pa tudi stroje za čiščenje, razkuževanje in sušenje, prilagojene vašim potrebam in individualnim zahtevam. To so nemški izdelki najvišje kakovosti.

Fedegari Autoclavi SpA proizvaja stroje, sisteme in komponente na področju sterilizacije, kemične biodekontaminacije in nadzora kontaminacije za biofarmacevtsko in živilsko industrijo po vsem svetu. Fedegari med drugim ponuja laboratorijske sterilizatorje, torej avtoklave, primerne za biofarmacevtiko, mikrobiologijo, hrano, kozmetiko in embalažo. Laboratorijski sterilizatorji so opremljeni z inovativno tehnologijo za proizvodnjo pare in so na voljo v navpični in vodoravni različici.

Veolia je vodilni proizvajalec opreme za najzahtevnejše kemijsko-tehnološke izzive pri analizi vode, vključno z odpadno in procesno vodo. Veolia Sivers analizatorji skupnega organskega ogljika (TOC) imajo patentirano Sieversovo membransko konduktometrijo in pokrivajo dinamično analitično območje od 0,03 ppb do 50.000 ppm, kar omogoča zahtevne analize in raznovrstne aplikacije v različnih panogah.

PEAK Scientific je vodilni inovator in svetovno priznano podjetje za proizvodnjo zanesljivih in robustnih visoko zmogljivih generatorjev dušika in vodika, ki se uporabljajo za LC-MS, GC, GC-MS in druge laboratorijske aplikacije po vsem svetu.

Lab Instruments je podjetje, ki proizvaja certificirane standarde referenčnih materialov v skladu z ISO17034:2016. Ponujajo komplete, pripravljene za uporabo, ki vsebujejo večkomponentne mešanice na stotine standardov pesticidov, uporabne za kalibracijo GC-MS / MS, GC-HRMS, LC-MS / MS, LC-HRMS itd. Standardi vključujejo mešanice, ki se uporabljajo za analizo polarnih pesticidov v hrani živalskega in rastlinskega izvora.

SymLine je podznamka S.C.A.T. Europe GmbH, katerega izdelki vam omogočajo ravnanje z odpadnimi tekočinami, ki so v večini primerov nevarne za zdravje in okolje ter tako preprečuje morebitna tveganja za zdravje in okolje. Sistemi SymLine zbirajo odpadke centralno, ščitijo pred hlapi in se lahko popolnoma vgradijo v laboratorijsko opremo. Izdelki so združljivi z varnostnimi omarami in lahko prenesejo tudi HPLC in viskozne tekočine.

Belec je družinsko podjetje s sedežem v Nemčiji s 50-letnimi izkušnjami pri razvoju in proizvodnji stacionarnih ter prenosnih optičnih emisijskih spektrometrov za analizo kovin. Ustanovitelj podjetja je Willi Berstermann, ki je hkrati tudi izumitelj prenosne spektroskopije. Podjetje Belec zagotavlja prilagojene rešitve za natančno določanje kemijske sestave vaših kovin s pomočjo optične emisijske spektroskopije z iskro (Spark OES). Njihove naprave odlikuje visoka zmogljivost in prilagodljivost ter zagotavljajo zanesljive meritve.

Berghof z več kot 50-letnimi izkušnjami zagotavlja najsodobnejšo opremo in reaktorje za mikrovalovno digestacijo. Zahvaljujoč uporabljenim inovativnim tehnologijam ti sistemi poenostavljajo vsakodnevno delo vsakega laboratorija. Njihove glavne prednosti so dolga življenjska doba, varno delovanje in zanesljivost.

HERZOG je vodilni svetovni proizvajalec najsodobnejše opreme in avtomatizacije za nadzor kakovosti v rudarski in reciklažni industriji. HERZOG ponuja vse komponente tako orodja in dodatke za avtomatsko spremljanje procesa kot vzorčenja, priprave vzorcev in analize.

FLUXANA je namenjena uporabnikom rentgenske fluorescenčne analize (XRF), ki ponuja široko paleto opreme za pripravo vzorcev, opremo za fuzijo, preše in avtomatske dozirne enote. Poleg tega je na voljo veliko vrst dodatkov za analizo tekočin, kemikalij, aditivov ter kalibracijskih standardov (CRM).